Hozzávalók:
1ek Vegeta Natur Ételízesíítő
500g csirkemell
1db paradicsom
1 fej hagyma
1/2 tv paprika
3ek paradicsomszósz
400g teljes kiőrlésű penne tészta
só, bors
1ek fűszerpaprika
1ek kókuszolaj
Elkészítés:
A csirkemellet feldaraboljuk apró kockákra, és sóval fűszerezzük.
A zöldségeket minél kisebb darabokra vágjuk, majd 1ek kókuszolajon megpirítjuk őket. Amikor kezdenek levet engedni, akkor hozzáadjuk a Vegeta Natur Ételízesítőt, majd az apróra vágott csirkemellet is.
Amikor a csirkemell kifehéredett felöntjük 1dl vízzel, és hozzáadjuk a borsot, pirospaprikát, majd alacsony lángon sűrű levet főzünk alá.
Közben a tésztát a leírás alapján puhára főzzük, és tálalhatunk is.
A bejegyzést a Vegeta Natur Ételízesítő támogatta.