Szia, Görbe Palkó vagyok!
A főzés gyermekkorom óta fontos szerepet tölt be az életemben, hiszen gyakorlatilag a fél gyerekkoromat a konyhában töltöttem.
Igaz, akkor még nem tudtam, hogy büntetésnek megélt megszámlálhatatlan bepanírozott hús és zöldség, a kézzel kikevert vajas krémek mellett édesanyám és a nagymamám észrevétlenül megtanítottak minden konyhai trükköt, amivel igazán finom, ízletes ételeket, illetve süteményeket tudok készíteni.
Ezt kombináltam a saját kreativitásommal, és az egyetemi éveim alatt a saját konyhámban alkotott művekkel létrehoztam a blogom, ami mára a hivatásommá vált.
Időközben önszorgalomból kitanultam az ételfotózás csínját – bínját, így egyenes út vezetett a főállású receptfejlesztő, foodstylist munkakörbe, amelyben jelenleg dolgozom a saját vállalkozásomban.
Dr. Görbe Pál