1 zacskó Vegeta Natur Gyros fűszerkeverék
Zöldsaláta mix
paradicsom
uborka
lilahagyma
500ml kókusz olaj
400g édesburgonya
Elkészítés:
Első körben a csirkemellet daraboltam fel nagyon vékony szeletekre, majd öntöttem rá a Vegeta Natur Gyros fűszerkeveréket, amelyet jól belemasszíroztam a húsba, és állni hagytam amíg a többi hozzávalót előkészítettem.
Az édesburgonyát hámozzuk meg, és próbáljuk meg 1x1cm-es hasábokra vágni.
A salátát készítsük elő, daraboljunk rá paradicsomot, illetve a lilahagymát és opcionálisan a sajtot.
A kókusz olajat tegyük magasabb falú serpenyőbe, majd hevítsük fel. Az édesburgonyát amikor felforrt tegyük bele, és közepes lángon 5-6 perc alatt süssük készre.
A húst tegyük serpenyőbe, majd magas hőfokon süssük készre őket.
A bejegyzést a Vegeta Natur támogatta.