250g mascarpone sajt
150g trappista sajt
100g cheddar
100g bacon
Só, bors
A már jól bevált tészta készült ebédre, ami bőven 30 perc alatt megvan, így hoztam nektek a receptet is hozzà 😉
A makarónit sós, forró vízben puhára főzzük, majd leszűrjük.
Amíg fő, a szalonnát egy wokban / magas falú tészta serpenyőben süsd pirosra, majd szedd ki, de a zsírt hagyd az edényben.
Erre tedd be a krémsajtot, illetve a reszelt trappistát, illetve a cheddart. Kevés sót, borsot tegyél rá, majd alacsony lángon hagyd, hogy minden sajt beleolvadjon a krémsajtba.
Amikor megfőtt a tészta szűrd le és keverd a sajtos szószhoz, majd ha elkeverted rajta teljesen tálalhatod is a bacönnel a tetején.
Én most a szalonnával együtt sütöttem, így is szuper lett!