3 ek sós mogyoró
800g csirkemell
1db répa
200g brokkoli
400ml rizstejszín
3 ek curry paszta
1ek só
1tk bors
1/2 tk chili pehely
1 fej vöröshagyma
1db újhagyma
1 ek szezámolaj
A csirkemellet daraboljuk fel, majd tegyük egy serpenyőbe, és a szezámolajon kezdjük el megpirítani.A zöldségeket, mogyorót közben daraboljuk fel, ezután tegyük a csirkemellhez a serpenyőbe.
Fűszerezzük, majd jöhet rá a rizstejszín egyik fele, a másik felét pedig egy kis tálban a curry pasztával keverjük el.
A SOS Jázmin rizst tegyük egy lábasba, majd öntsük fel 3x-os mennyiségű sós vízzel, és 20 perc alatt főzzük puhára. A curry-s tejszínt is öntsük a serpenyőbe, és főzzük együtt még 20 percig, amíg a rizs el nem készül. Amikor a rizs megfőtt, akkor szűrjük le és tegyük egy kisebb tálba, majd készítsünk belőle halmokat a tányérra.
Szedjük mellé a mogyorós curryt és a tetejére még szórjunk egész sós mogyorót.