FEL
Desszert Recept Reklám

Pekándiós brownie

Az igazán jó brownie ismérve az, hogy jó minőségű vajjal készül amitől a teteje remekül elkülönül színben az aljától, így kívül szinte roppan, belül viszont még mindig omlós, szaftos a finomság!

Hozzávalók:
200g LURPAK sótlan vaj
200g étcsokoládé
3 tojás
150g liszt
1/2tk szerecsendió
250g kristálycukor
100g pekándió

Elkészítés:

A sótlan LURPAK vajat a felolvasztott csokoládéval homogénné keverjük.
A tojást a cukorral egy nagyobb tálban kikeverjük, majd hozzákeverjük a csokis
masszát.
A lisztet a tetejére szitáljuk, majd hozzáadjuk a szerecsendiót és egy kézi habverővel
az egészet csomómentesre dolgozzuk.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe egyengetjük, majd a tetejére nyomkodjuk a pekán diót.
180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.

A bejegyzést a LURPAK támogatta.