Hozzávalók:
400g ARLA natúr krémsajt
800g csirkemell filé
500g széles metélt
1 csokor újhagyma
1tk füstölr pirospaprika
1tk fokhagymapor
1tk bazsalikom
só, bors
50ml olaj
A csirkemellet vágd fel vékony szeletekre. Az olajat öntsd egy tálba, majd minden fűszert mérj bele.
Keverd el a fűszereket, majd tedd bele a csirkemelleket, és forgasd át benne a húsokat.
A befűszerezett husikat fedő alatt oldalanként 5-5 perc alatt közepes lángon süsd készre fedő alatt,
majd tedd félre őket. A tésztát bő vízben főzd időközben puhára, és csepegted le.
A krémsajtot tedd egy serpenyőbe, majd kevés borssal kezdd el melegíteni, majd keverd hozzá az újhagyma karikákat.
A kifőtt tésztát szedd a serpenyőbe, és forgasd össze jó alaposan.
A tányérra szedj belőle, majd mehet rá a fűszeres csirkemellből.