Hozzávalók:
200 g csirkemell
150 ml tejszín
100 g gomba
100 g spenót
25 g szárított paradicsom
1 tk Vegeta Natur Ételízesítő
1 gerezd fokhagyma
1 tk só
Elkészítés:
A csirkemellet egyforma vastagságú szeletekre vágjuk, és a Vegeta Natur ételízesítővel
bedörzsöljük, majd kevés olajon pirosra sütjük, és félretesszük.
A gombát felszeleteljük, és lepirítjuk, majd rátesszük a spenótot és megfonnyasztjuk, és sóval,
illetve friss fokhagymával fűszerezzük.
Ráöntjük a tejszínt, majd az aszalt paradicsomot vágjuk vékony csíkokra, adjuk hozzá a
serpenyőben levő szószhoz. Kóstolás után szükség esetén sózzuk.
Visszatesszük a serpenyőbe a csirkemellet, majd összeforraljuk, és tálalhatjuk is!
A bejegzést a VEGETA Natur ételízesítő támogatta.