Hozzávalók:
500g csirkemell
6 közepes méretű csemegeuborka
1 fej vöröshagyma
500ml tejszín
150g champion gomba
2 gerezd fokhagyma
2tk só
1tk bors
1tk szárított petrezselyem
A hagymákat, illetve a gombát daraboljuk fel, majd kevés kókuszolajon kezdjük el párolni őket.
A csirkemellet vágjuk nagyon vékony szeletekre, majd tegyük a serpenyőbe a zöldségek mellé.
Most jöhet rá az összes fűszer, majd közepes lángon 5 perc alatt minden oldalát a csirkének süssük fehérre.
Amíg sül, a csemege uborkát vágjuk vékony csíkokra, majd amikor a csirke megsült tegyük a serpenyőbe. Ha szeretnénk itt tehetünk bele egy evőkanál mustárt, de anélkül is isteni a végeredmény!
Az uborkával keverjük el, majd öntsük rá a tejszínt, és fedő alatt 15 perc alatt főzzük puhára.
Amíg fő, a rizst készítsük el, és tálalhatunk is!