FEL
Főétel Recept

Tejszínes Parmezános Pulyka

2 fő
20 perc
Nehézség: 4 / 10
Hozzávalók:
300g pulykamell
500ml tejszín
30g parmezán
1tk só
1tk bors
1tk petrezselyem
1tk vöröshagyma granulátum
200g gomba

250g választott tészta

Elkészítés:
A pulykamellet darabold fel vékony szeletekre, majd a fűszerekkel ízesítsd bőven!
Kevés olajon kezd el sütni, a tésztát pedig tedd fel főni forró, sós vízben.
Amikor a pulyka mindkét oldala pirosra sült szedd ki egy tányér a és tedd a helyére a gombát. Ha szükséges tegyél alá még egy kevés olajat, illetve én utána sóztam.
Amikor látod, hogy a gomba kezd sülni, vedd közepesre a lángot és ontsd rá a tejszínt.
Ha a tészta megfőtt szűrd le, majd add a tejszínes gombához. Ízlés szerint itt még tudjuk fűszerezni. Itt kerül bele a parmezán.
Pár percet főzzük a tésztát a tejszínben, majd zárjuk el, és a kisült pulykával a tetején tálalhatjuk is! ( természetesen csirkemellel is elkészítheted)